Over ons

Tennisschool Utrecht is opgericht op 1 januari 2017 en is jong, fris, eigentijds en bestaat uit een team van gemotiveerde trainers. Alle trainers spelen competitie en tennissen op goed niveau.

Tennis is plezier maken en plezier ervaar je vaak door succesbeleving. Hoe behaal je successen? Dat kan bijvoorbeeld door het verbeteren/ontwikkelen van tennisvaardigheden en/of wedstrijden winnen. Hier kan Tennisschool Utrecht een belangrijke rol in spelen. Tennisschool Utrecht is voor elk niveau en leeftijd; voor zowel de recreant als voor de meer prestatief gerichte speler biedt Tennisschool Utrecht diverse activiteiten.

De aanpak om te verbeteren is per persoon verschillend en daarom willen wij iedere leerling persoonlijk benaderen. Na een persoonlijke intake maken wij kennis, op deze wijze krijgen wij inzicht in de beginsituatie, de motivatie en stellen wij gezamenlijk persoonlijke doelstellingen op. Ieder individu heeft zijn eigen route, die wij ondersteunen met een op maat afgestemd trainingsprogramma op technisch- tactisch- fysiek- en mentaal niveau plus wedstrijdadviezen.

Tennisschool Utrecht staat voor enthousiast, betrokken en doelgericht werken

Enthousiast: dat stralen we uit op de baan en zijn energiek. Wij krijgen plezier van de ontwikkelingen van de successen van diverse leerlingen, wij geven en ontvangen enthousiasme in het spel.

Betrokken: Persoonlijk contact met leerlingen staat bij ons centraal, daarnaast organiseren wij diverse toernooien, toss-avonden, bezoeken wij toernooiwedstrijden van onze leerlingen en plannen evaluatie momenten rondom de ontwikkelingen van de leerlingen.

Doelgericht: De samenwerking start altijd met een persoonlijke intake, samen met leerlingen/ouders stellen wij gezamenlijk doelen op; waarom komen leerlingen? Wat is de motivatie en wat is de gewenste doelstelling? Wij maken gebruik van opname apparatuur + slaganalyse (video analyse). Alle lessen worden goed voorbereid en achteraf geëvalueerd.

Wat kan je nog meer van ons verwachten tijdens de trainingen?

  • Goede voorbereiding
  • Persoonlijke aandacht
  • Juiste omstandigheden creëren
  • Plezier

Van leerlingen vragen wij de juiste houding en gedrag voor maximaal resultaat.  Wij werken hard en de inzet moet altijd 100% zijn, samen sterk! 

www.tennisschoolutrecht.nl - info@tennisschoolutrecht.nl - facebook.com/tennisschoolutrecht. Inlog