Recensies

Bart Boonstra
In 2017 ben ik na 18 jaar weer begonnen met tennissen. Op mijn tennisvereniging heb ik wat groepslessen gehad, maar dit ging mij niet snel genoeg. Toen werd ik op een toernooitje verslagen door een leerling van Wouter. Ik werd weggeslagen. Toen ging bij mij het lampje branden: Dit wil ik ook kunnen! Sindsdien heb ik bij Wouter ongeveer twee keer in de week les en het ging meteen al met sprongen vooruit. Het afgelopen jaar heb ik zelfs een reeks van 15 winstpartijen neergezet. Wat zo goed is aan Wouter, is dat hij precies doorheeft wat je sterktes en zwaktes zijn. Vervolgens bepaalt hij samen met je de doelen en daar ga je keihard aan werken. Je begint niet om je zwaktes beter te maken, maar juist om je sterktes nóg sterker te maken. Daar werd ik heel enthousiast van. De lessen zelf vliegen voorbij. Techniek en spelinzicht worden perfect met elkaar afgewisseld. Ik ken geen betere trainer dan Wouter. Hij komt zelfs soms bij je wedstrijden kijken! Het is tijdens de training hard werken, maar tegelijkertijd heel ontspannen en gezellig. Als je écht wilt leren tennissen, moet je bij Wouter zijn.

Stanly Latour
Gisteren Tennisles genoten van Wouter. Ondanks ik al langer dan 55 jaar tennis, is het goed om de verkeerde met name de backhand slagen aan te pakken. Lekker gevoel. Zo voel ik me niet te oud om nog te leren. Goede analyse en in rust overgebracht.

Dick Poppes
Ik train al jaren bij Wouter naar volle tevredenheid. Ik kan het iedereen, die zijn tennisspel wil verbeteren, aanraden om lessen te volgen bij Tennisschool Utrecht. Je zal er gelukkiger van worden! 

Iris Wernert
Dit jaar ben ik begonnen met tennislessen. Ik heb nooit getennist hiervoor en vroeg me af of ik dit wel leuk zou vinden. Nou dat was snel duidelijk.
Na de eerste les van Wouter wist ik dat ik dit heel leuk vond. Conditietraining en techniek. Een leuke combinatie voor mij. Wouter is heel duidelijk in zijn uitleg en heeft daarnaast de nodige humor, voor mij minstens zo belangrijk. Hij is in zijn spel rustig en alert op hoe ik speel en hij is heel doelgericht met zijn aanwijzingen. Hij gaat iedere keer stapje voor stapje verder met het tennisspel. Dat vind ik heel prettig. Ik herken mijn ‘fouten’ en hoor dan zijn aanwijzingen al in mijn hoofd zonder dat hij ze nog hoeft te zeggen. Zo duidelijk zijn zijn aanwijzingen. Zodoende kan ik een hoop zelf corrigeren in mijn spel en leer ik iedere les weer nieuwe dingen. Heel leuk om m’n progressie zo duidelijk te zien.
Ik vind Wouter top en  hoop dat ik nog lang les van hem zal krijgen.

Martijn Pardoel
Al enkele jaren heb ik wekelijk les van Wouter en word
ik ieder jaar beter. Wat mij het meest aanspreekt aan de lessen van Wouter is
dat hij met duidelijke en specifieke aanwijzingen precies kan
uitleggen wat er beter kan!  Daarnaast is het ook uitdagend,
leuk en gezellig!

Duncan Day
Ongeveer 7 jaar geleden volgde ik mijn eerste les bij Wouter. Sindsdien volg ik regelmatig en met veel plezier zijn lessen. Ondanks ik de 40 gepasseerd ben vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. Dit maakt tennis voor mij leuker en uitdagender. Ja, ik ben ook behoorlijk fanatiek. Dit alles komt bij elkaar in de lessen van Wouter. Hij is fanatiek, gedreven en weet precies de punten te benoemen die voor mij belangrijk zijn. En dat doet hij op een positieve, prettige en opbouwende wijze. Juist die aanpak stimuleert mij extra om het maximale uit de lessen te halen.

www.tennisschoolutrecht.nl - info@tennisschoolutrecht.nl - facebook.com/tennisschoolutrecht. Inlog