Referenties

‘Tennisschool Utrecht heeft de vereniging naar een hoger niveau getild ten aanzien van de kwaliteit tennislessen. Tevens zien wij dat de door hen geïnitieerde initiatieven, welke gericht zijn op het motiveren van de jeugd, er inmiddels een groei op nieuwe jeugdleden is ontstaan. Als vereniging zijn wij erg blij met het enthousiasme wat de tennisschool ons biedt. Wij zijn dan ook trots op de prettige samenwerking met Tennisschool Utrecht.’

Bestuur – Blauwe Reiger

“In de eerste jaren van mijn lidmaatschap bij BLTC voelde ik mij nauwelijks verbonden met de club. Ik speelde slechts enkele keren per maand met een vaste partner, maar kende daarnaast weinig leden. Wegens gebrek aan tijd kwam het er niet van om mijn spel te verbeteren of andere spelers te leren kennen. Sinds 2018 volg ik training bij BLTC en de laatste jaren met een vaste trainingsgroep bij Mischa. Zijn inspirerende manier van lesgeven motiveert mij om het beste uit mijn spel te halen. Bovendien heeft hij mij in contact gebracht met een grote groep spelers van hetzelfde niveau waardoor ik veel meer binding heb gekregen met de club. Met zijn aanstekende enthousiasme en diepe betrokkenheid bij alle aspecten van de club is hij voor mij uitgegroeid tot een voortreffelijk ambassadeur van BLTC.” 

Robert- Jan

Ik ken Wouter als een zeer sportief gedreven en bekwaam persoon. Zijn kwaliteiten als topspeler gebruikt hij dan ook altijd in zijn tennislessen.
De jeugdtrainingen kenmerken zich als innovatief en speels, zodat de kinderen op jonge leeftijd het spel al goed leren begrijpen en zichtbaar groeien in hun niveau. 
De senioren worden gestimuleerd om altijd om het beste uit zichzelf te halen en zo steeds nog een beetje te blijven groeien.
Ongeacht iemands niveau, bij Wouter ervaar je altijd het plezier in het spelletje.

Jeroen Sneller, Operations manager David Lloyd Utrecht

Vanuit de middelbare school het Gerrit Rietveld college, voor onze kunst cultuur en sport rietvelduren, werken wij samen met de tennisschool Utrecht. Onze leerlingen volgen gevarieerde en mooi opgebouwde lessen voor een periode lang. De onderlinge communicatie verloopt soepel en ze maken graag tijd voor je vrij. De trainer is kundig en kan de leerlingen echt helpen het beste uit zichzelf te halen. Kortom de organisatie van de tennis school utrecht is een echt aanrader omtrent leren en communiceren.

Gerrit Rietveld College

“Met behulp van de Tennisschool Utrecht 350 leerlingen kennis laten maken met de tennissport. In drie interactieve lessen door deskundige tennisdocenten hebben de leerlingen op een leuke manier de basis van tennis geleerd. Het contact vooraf en achteraf was prettig waarbij er veel meegedacht werd in de mogelijkheden.”
Met vriendelijke groet,

Timo BolVakleerkracht Bewegingsonderwijs – Wereldkidz Tweesprong Duivenkamp en Triangel

Als bestuur van een van de grootste tennisverenigingen uit de regio – met honderden jeugdleden – zijn wij enorm blij met de inbreng van Wouter. Hij spoort de vele jonge talenten van onze vereniging aan om hun ambities na te jagen en denkt op bestuurlijk niveau actief mee over verbeteringen op onze vereniging. Daarnaast zien we dat de prestatieve jeugd wegloopt met Wouter als trainer, met name vanwege zijn motiverende en betrokken manier van lesgeven. We hopen dat Wouter nog in lengte van jaren aanblijft als prestatietrainer bij LTC!

Maurits ten Kate, Voorzitter LTC Vleuten De Meern

Afgelopen maart 2022 hebben wij vanuit onze BSO (Eigen&Wijzer) een hele leuke tennisclinic gekregen van Tennisschool Utrecht. De clinic bestond uit 3 lessen in totaal verdeeld over 3 dinsdagen, waarbij de kinderen werden begeleid door tennistrainster Lorena. De backhand, forehand, de smash en nog vele andere technieken werden met vol enthousiasme uitgelegd en de kinderen kwamen na afloop van alle lessen ook weer vol enthousiasme terug op de buitenschoolse opvang! Tennisschool Utrecht super bedankt!

BSO – Eigen & Wijzer

www.tennisschoolutrecht.nl - info@tennisschoolutrecht.nl - facebook.com/tennisschoolutrecht. Inlog