Referenties

‘Tennisschool Utrecht heeft de vereniging naar een hoger niveau getild ten aanzien van de kwaliteit tennislessen. Tevens zien wij dat de door hen ge├»nitieerde initiatieven, welke gericht zijn op het motiveren van de jeugd, er inmiddels een groei op nieuwe jeugdleden is ontstaan. Als vereniging zijn wij erg blij met het enthousiasme wat de tennisschool ons biedt. Wij zijn dan ook trots op de prettige samenwerking met Tennisschool Utrecht.’

Bestuur – Blauwe Reiger

“Met behulp van de Tennisschool Utrecht 350 leerlingen kennis laten maken met de tennissport. In drie interactieve lessen door deskundige tennisdocenten hebben de leerlingen op een leuke manier de basis van tennis geleerd. Het contact vooraf en achteraf was prettig waarbij er veel meegedacht werd in de mogelijkheden.”
Met vriendelijke groet,

Timo BolVakleerkracht Bewegingsonderwijs – Wereldkidz Tweesprong Duivenkamp en Triangel

Vanuit de middelbare school het Gerrit Rietveld college, voor onze kunst cultuur en sport rietvelduren, werken wij samen met de tennisschool Utrecht. Onze leerlingen volgen gevarieerde en mooi opgebouwde lessen voor een periode lang. De onderlinge communicatie verloopt soepel en ze maken graag tijd voor je vrij. De trainer is kundig en kan de leerlingen echt helpen het beste uit zichzelf te halen. Kortom de organisatie van de tennis school utrecht is een echt aanrader omtrent leren en communiceren.

Gerrit Rietveld College

Afgelopen maart 2022 hebben wij vanuit onze BSO (Eigen&Wijzer) een hele leuke tennisclinic gekregen van Tennisschool Utrecht. De clinic bestond uit 3 lessen in totaal verdeeld over 3 dinsdagen, waarbij de kinderen werden begeleid door tennistrainster Lorena. De backhand, forehand, de smash en nog vele andere technieken werden met vol enthousiasme uitgelegd en de kinderen kwamen na afloop van alle lessen ook weer vol enthousiasme terug op de buitenschoolse opvang! Tennisschool Utrecht super bedankt!

BSO – Eigen & Wijzer

www.tennisschoolutrecht.nl - info@tennisschoolutrecht.nl - facebook.com/tennisschoolutrecht. Inlog