Trainers

Wouter Olling – Oprichter & Trainer
06-57 08 74 48

Wouter kenmerkt zich als een gedreven en hardwerkende tennisser, gedisciplineerd werkend om zijn tennisniveau te verbeteren. Op achtjarige leeftijd maakt Wouter voor het eerst kennis met tennis en sindsdien staat zijn jonge leven voor een belangrijk deel in het teken van tennis. Al heel snel maakt de talentvolle Wouter de overstap van zijn club de Blauwe Reiger in Maarssen naar Amstelpark Tennisschool in Amsterdam. Daar traint Wouter meerdere seizoenen met nationale en internationale toptennissers. Bij tennisvereniging ’t Stort in Amersfoort maakt Wouter kennis met het trainersvak. Dit beviel zo goed, dat een trainersopleiding volgde en succesvol werd afgerond. Bij David Lloyd in Utrecht begint hij als coördinator van de racketsporten.

Na zes plezierige en leerzame jaren, werd het tijd voor een volgende stap. De ondernemende tennisser begon zijn eigen tennisschool en zo werd Tennisschool Utrecht geboren op 1 januari 2017. De komende jaren staan in het teken van sporters enthousiast maken voor de tennissport. Hoe hij dat gaat doen? Door het geven van uitdagende lessen, persoonlijke begeleiding en het organiseren van gezellige tennisevenementen. Naast deze werkzaamheden is hij selectietrainer bij LTC Vleuten de Meern en staat hij met prestatieve jeugdtennissers op de baan. En zelf? Hij tennist al jaren met speelsterkte 2 en in de zomerperiode actief tijdens diverse hoogstaande toernooien in regio Utrecht, speelt competitie en werkt actief aan zijn fitheid voor het behalen van maximaal resultaat. Hij begroet je graag langs de tennisbaan!

 

Mischa Dimitopoulos – Trainer
06-26 47 07 45

Mischa, woonachtig in Utrecht met verloofde en 3 kinderen leidt een sportief bestaan. “Het geven van tennisles vind ik bijzonder leuk en doe dit met veel enthousiasme, deskundigheid en geduld. In de loop der jaren – 18 jaar-  heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld om spelers te helpen bij het ontwikkelen van hun tenniscapaciteiten. Mijn lesprogramma stel ik continu bij voor optimaal resultaat. Gemotiveerde spelers en spelers die nadenken over hun ontwikkelpunten vind ik belangrijk. Vanaf mijn 4e kom ik op de tennisbaan en nog steeds ben ik meerdere keren per week op de baan te vinden. Het is een prachtig spel vol uitdagingen, ‘je raakt als je wilt nooit uitgeleerd.’ Op zondag speel ik competitie voor mijn club ULTC-Iduna. Mijn speelsterkte is 3/3 en heb meerdere 3 toernooien gewonnen. Als trainer/coach heb ik 3 top tien spelers van Nederland getraind en veel potentiële jeugd top 100 spelers. Naast tennis interesseer ik me ook voor andere sporten, zoals schaatsen, voetbal, hardlopen, boxen, skiën, snowboarden, golfen, golf-surf, windsurf, mountainbike, wielrennen en fitness ik graag. Sinds 2009 ben ik naast tennistrainer ook werkzaam als personal trainer (in èn buiten de sportschool) en conditietrainer van de hoogste teams van Kampong Voetbal. Daarnaast volg ik een opleiding tot fysiotherapeut. Sportieve groet en tot op de baan. “

 

www.tennisschoolutrecht.nl - info@tennisschoolutrecht.nl - facebook.com/tennisschoolutrecht. Inlog