Wie ben ik

Mijn naam is Wouter Olling en ik ben sinds 1 januari 2017 de eigenaar van Tennisschool Utrecht.

Op achtjarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen en sindsdien staat mijn leven voor een belangrijk deel in het teken van tennis. Mijn eerste tennisles heb ik gevolgd bij tennisvereniging de Blauwe Reiger in Maarssen en na een aantal jaar heb ik de overstap naar Amstelpark Tennisschool in Amsterdam gemaakt. Hier heb ik meerdere seizoenen getraind met de nationale en internationale toptennissers. Ik heb altijd enorm veel plezier gehad  in het, door middel van hard trainen, dagelijks verbeteren van mijn tennisniveau.

Tijdens mijn studietijd heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan in het trainersvak bij tennisvereniging ’t Stort in Amersfoort. Dit beviel zo goed dat ik mij hierin wilde ontwikkelen en verdere stappen ondernam in het trainersvak. Die volgende stap heb ik gezet door te starten bij David Lloyd in Utrecht als coördinator van de racket sporten. Deze functie heb ik de afgelopen 6 jaren met veel plezier en enthousiasme uitgeoefend, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging; Tennisschool Utrecht.

De komende jaren zie ik het als mijn grootste uitdaging om zoveel mogelijk sporters enthousiast te maken voor de tennissport. Dit ga ik doen door middel van het geven van uitdagende lessen, het organiseren van gezellige tennisevenementen en begeleiding op verschillende gebieden.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten op de tennisbaan!

www.tennisschoolutrecht.nl - info@tennisschoolutrecht.nl